Nieuws

28 mei 2018

Onze privacyverklaring is bijgewerkt

Per 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In de AVG worden de privacyrechten van de consument versterkt waarmee de verantwoordelijkheden voor bedrijven en organisaties toenemen.

Bouw- & Timmerbedrijf Jaap van Huizen heeft zaken omtrent de wijze waarop met persoonlijke gegevens wordt omgegaan vastgelegd in een privacy statement.

U kunt ons gewijzigde privacybeleid hier lezen

mei 2018

22 september 2017

foto vacature

15 april 2016

NIEUW! Bij ons verkrijgbaar, stalen deuren op maat!

Hier worden stalen schuifdeuren gehangen onder een veranda. Doordat ze open kunnen schuiven is het een prachtige manier om bijv. uit de wind te zitten of juist in de zon!

De stalen deuren komen goed tot hun recht in allerlei verschillende bouwstijlen, want het product is tijdloos en veelzijdig. Doordat ze op maat worden gemaakt zijn er vele verschillende (roede) verdelingen mogelijk!

18 maart 2016

Mooie handgemaakte keuken

Deze keuken is hier in de werkplaats gemaakt van eiken planken en vervolgens afgelakt in een mooie oud-blauwe kleur. Binnenkort een foto van het eindresultaat!

01 februari 2016

Gerenoveerde badkamer met beton-ciré

Prachtig eindresultaat van een laatst gerenoveerde badkamer met. Deze badkamer heeft een landelijk klassieke stijl. Op de muren zit Beton-Ciré, dit is een soort stuc wat zeer sterk is en watervast. Ook de inloopdouche is met deze Beton-Ciré bewerkt, waardoor tegelwerk en aangetaste voegen verleden tijd zijn!

31 augustus 2015

Grappig!

Pas gespot in Ghana: een oud busje dat tot een aantal jaar geleden dienst heeft gedaan bij ons bedrijf. Nu duidelijk nog vol in gebruik! Erg leuk om te zien!

21 augustus 2015

Wist u dat wij ook uw badkamer compleet kunnen renoveren?

Wij kunnen uw badkamer in een korte tijd vernieuwen tot uw droombadkamer!

Wij zorgen ervoor dat op vakbekwame wijze, in een korte periode, uw badkamer compleet wordt opgeleverd. Dit betekent dat u alle werkzaamheden uit handen kunt geven: van installatiewerk, tegelwerk tot eventueel het maken van badkamermeubels op maat! Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op.

21 augustus 2015

Volg ons via Facebook

Wij plaatsen hier regelmatig foto’s van leuke projecten waar we momenteel mee bezig zijn.

‘Like’ ons en blijf op de hoogte!

 

21 augustus 2015

Handgemaakte massief eiken keuken

Pas afgeleverd bij een tevreden klant, deze op maat gemaakte keuken van massief eiken delen!
Ook voor dit prachtige fornuis van Lacanche en het handgemaakte belgische hang- en sluitwek van Dauby kunt u bij ons terecht!
Voor meer foto’s van deze keuken, kunt u kijken op de pagina projecten/ keukens.